Jag har ju som bekant varit på “Workation” i Åre i helgen och med det menas en blandning mellan work och vacation. Det har alltså varvats arbete med roliga aktiviteter. 
 
 
Under den här tiden har jag spenderat mycket tid med att tänka ut vad jag egentligen vill uppnå med bloggen och min youtubekanal. Vad är viktigt för mig och vad vill jag att de ska fokusera på?
 
En sak som jag tänkt extra mycket på är om det inte vore kul att ha youtubekanalen på Engelska..?
 
Det som hindrat mig är kort och gott rädslan för att verka dum och framför allt fånig som pratar engelska. Det som lockat är att youtube är lite utav en community och att det då skulle bli lättare för mig med kontakten med andra youtubers som också pratar engelska.
 
Under min tid i Åre blev jag peppad att faktiskt köra på Engelska och nu har jag spelat in mitt första engelska klipp. Som väntat kändes det superstelt och utan krusiduller känner jag mig rent utav töntig med min svenska accent. MEN, nu ör det första klippet avklarat och det kan bara bli bättre efter det här! 
 
Jag hoppas att ni stöttar mig och tittar ändå! Jag behöver lite hjälp med självförtroendet nu. Tittar ni får ni föresten se mitt nya snygga dekalkit till skotern se dagens ljus för första gången.
 
 
Sov Gott /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

0 kommentera

Kattas Betraktelser januari 18, 2017 - 21:51

Häftigt Anna! Hoppas det ska gå bra att få fast dessa snygga och tuffa dekaler…

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.