Swedish Blogposts

Slalom i kåbdalis (med några fails)

Ni har väl inte missat att mitt fredagsklipp kom ut igår? Där får ni se mig hytta med näven åt de som åker slalom för nära mig och Johan ramlar…
 
 
Just nu är ju jag i Åre och har det sjuuuukt gott. Lärt mig så mycket att skallbenet kommer att spricka. Och vet ni vad det bästa är? Det här kommer att göra så mycket skillnad för er. Jag är säker på att ni kommer tycka om min blogg ännu mer efter det här. 
 
Jag vill njuta och suga upp allting medan jag är här och när jag kommer hem ska jag att sammanställa en hel drös med inlägg och youtubeklipp åt er. 
 
/Anna Munkhammar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.