Förlåt för en tråkig bild men min dag har varit ännu tristare. Det höll faktiskt på att sluta i katastrof. Jag har varit riktigt nära att missa hela resan till Åre men nu ligger jag trots allt på tåget. Puh!

 

I Åre kommer jag att träffa flera andra bloggare genom Influencers of Sweden som anordnar en “Workation” där. Det kommer att vara arbete blandat med kul aktiviteter. Jag är helt säker på att jag kommer att lära mig massvis med nya saker och lära känna flera fina människor. 

 
Att blogga är ganska ensamt och jag blir alltid så glad att få träffa andra som gör samma sak att bolla lite “blogg-issues” med som ingen annan förstår. 
 
Så varför har idag varit så hemsk då??
 
Imorse fick jag en fruktansvärd migrän. Så hemsk att jag fick vända i dörren på jobbet och sen kräktes jag två gånger av att jag hade så ont i mitt huvud. 
 
Ja jag tycker jag har rätt att ta på mig offerkoftan och tycka synd om mig själv. 
 
Jag blev jätterädd att det inte skulle gå över tills resan och då hade jag missat allt som jag sett fram emot så mycket! Som tur är gick migränen över någon timme innan tågresan. Prisa gudarna!! 
 
Sen var det 5 minuter ifrån att jag inte hade fått med mig min kamera!?! Upptäckte halvvägs till järnvägsstationen att jag glömt den men Johan gjorde en u-sväng med handbromsen (coolt) och vi hann hämta den <3 <3
 
Det här med mig och att resa är alltid snudd på katastrof men jag hoppas nu att jag inte glömt något och att allt går som det ska. 
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Mia januari 12, 2017 - 09:22

Hoppas du får en bättre resa än starten och att migränen går över.
Önskar dig en skön och fin dag!

Svara
Emilia - vila & life design januari 12, 2017 - 09:46

Hej Anna! Vad trist med migrän. Jag har aldrig haft det, men skrev nyligen ett stort reportage om migrän för tidningen Tara – och då förstod jag också vilket helvete det kan vara. Jag är också på väg till Workation Åre, och kan väl säga att min nattsömn varit sådär: jag har alltid svårt att sova dagen innan avresa. Hoppas att vi ses och får säga hej!

Kram
EMilia

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.