Idag publicerades det första klippet i min skoterserie på youtube! Den här gången är det från en Freestyletävling som jag var på i Kåbdalis i våras. Det blir lite storytime när jag berättar om mina minnen därifrån. 
 

 
Jag berättar ju i klippet att jag inte publicerade bilderna från tävlingen på bloggen eftersom det var en hel del turbulens i mitt liv då (som verkligen har lagt sig nu btw) så jag tänkte att jag lägger upp dem här på bloggen i samaband med klippet istället.. Det finns däremot två inlägg om resan dit och slalomåkningen under dagen som heter “Roadtrip till Kåbdalis” och “Sista helgen i Kåbdalis”.
 
Det är verkligen heeeelt sjukt att de vågar hoppa så högt med skotrarna. Det hade jag ALDRIG gjort!
 
 
 
 
 
 
 
På plats var ju också Kitok som satt och solade medan de tittade på tävlingen och sedan spelade de på kvällen. 
 
 
 
Det finns massor av saker jag skulle ha kunnat fått med och gjort bättre i det här avsnittet men jag lär mig hela tiden. På fredag kommer det ett nytt youtubeklipp och då är det en recension av några produkter från LUSH…
 
Sov Gott!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.