Över nyår var jag på en skoterweekend i Kåbdalis med Johan och två vänner till oss. Det var så grymt härligt! 
 
 
Vi hyrde en av stugorna på Blåfjell. Jag älskar verkligen Kåbdalis och första avsnittet i min skoterserie på Youtube som drar igång imorgon (varje tisdag) är faktiskt därifrån. Fast det är från en skotertävling jag var på i våras. 
 
Jag filmade en del nu under nyår också och tänkte att det kommer upp nästkommande tisdag. Här får ni i vart fall lite bilder från våra vackra dagar. Det är liksom solnedgång hela dagen eftersom solen knappt kommer ovanför horisonten den här tiden på året. 
 
 
 
 
 
Tack för all positiv respons på mina youtubeklipp och jag hoppas att ni kommer tycka om min skoterserie. Själv tycker jag att den är sjukt rolig att spela in och jag hoppas att ni kommer att se och märka det också. 
 
Gott Nytt År! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Elna januari 3, 2017 - 15:06

Det ser så härligt ut, är lite avis, för vi har ingen snö.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.