Jag har verkligen njutit den här julen och haft så gott som ledigt från kameror och sociala medier. Ni är säkert många som undrar över chokladtävlingen och ja jag har utsett en vinnare! MEN, jag avslöjar det först i mitt nästa youtubeklipp som jag spelar in imorgon. 

 

Så här vackert var det utanför mitt hus idag och imorgon tänkte vi fara på en skotertur. Jag har ätit, ätit och ätit de senaste dagarna så ska bli skönt att få komma ut!

 
Hoppas att ni haft en fin jul ni också. Kom ihåg att lägga ifrån er telefonen så som jag gjort och bara njut av era nära och kära. Ha inte tighta kläder som sitter åt obekvämt runt magen utan slappna av ät gott ♡ 
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym december 26, 2016 - 17:56

Gud så underbart det ser ut hos er!! <3

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar december 27, 2016 - 01:24

Jo det har verkligen varit vackra dagar nu!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.