Igår intervjuade jag Stefan som driver Sveriges största skoterbutik (wow) i en liten by utanför Boden som heter Bredåker (ännu mer wow). Tords Motorservice heter den och ni har säkert läst om den tidigare här på bloggen om inte annat. 

 
Det var jättekul att höra om alla nya planer och sen att få prata om vårt gemensamma intresse skoter förstås. 
 
 

Jag känner bara hur kreativiteten flödar och jag är så sjukt pepp på min skoterserie på youtube nu!

 
För att inte tala om hur glad jag är att så många varit med och tävlat i adventskalendern! Åter igen blir det svårt för mig att välja en vinnare. Fast det bästa med adventskalendern är att den gett mig rutin på att filma och redigera klippen. 
 
Allt stöd och glada kommentarer gör mycket det också. När ni skriver att ni vill se fler klipp eller berömmer mig ökar ju självförtroendet och jag blir inte lika rädd att göra bort mig. 

 
Samtidigt som det är så mycket kul och positivt på gång har jag faktiskt inte alls mått särskilt bra idag (därav en dassig bild i soffan). For hem från jobbet efter lunch för att jag blev yr så fort jag rörde mig snabbt. Otroligt frustrerande för en yvig person som mig. Hoppas på en bättre dag imorgon. 
 
Kram! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.