Mitt inlägg med intervjun med Kodie har plockats upp på både blogg.se och Ruff Diamonds framsida. Kul tycker så klart jag!

 
 

Själv är jag heeeelt slut i skallen och kroppen. Vi har börjat riva väggen mellan köket och vardagsrummet i huset och det är så sjukt mycket att tänka på. Blir aldeles matt både av att riva och bära brädor och sen att försöka klura ut hur allt ska göras så smart som möjligt.

Jag tänkte att det skulle bli mer stressigt med bloggen då men istället är det mer kul. Bloggen har verkligen blivit min kreativa ventil.

Längre fram i veckan tänkte jag berätta mer om de olika stenarna som är med i adventskalender-tävlingen.

Sov gott!! /Anna Munkhammar

 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.