Så var det äntligen dags för min adventskalender. Varje advent kommer ni få en lucka att öppna hos mig där ni kan vinna en present. Jag är verkligen jättepepp på det här och hoppas att ni kommer att tycka om presenten lika mycket som jag själv gör!
 
 

Idag är första advent och här har ni den utlovade luckan:

 

Tävlingsreglerna:

1. Prenumerera på min Youtubekanal
2. Berätta vilken sten som du skulle välja som din tursten och varför. Du kan kommentera på bloggen, youtube eller PMa på facebook.
 

Stenarna:

Gul – Citrin
Rosa – Rosenkvarts
Blå – Howlit
Turkos – Grön Aventurin
Metallic – Hematit
Transparent – Bergskristall
Lila – Ametist
 
Sista dag att delta i tävlingen är nästa lördag den 3e december! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Helena i Uppsala november 27, 2016 - 20:04

ametist (fast egentligen karneol som jag själv plockat i Jordanien)

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar november 28, 2016 - 21:16

Å jag måste hoogla karneol nu tror jag!

Svara
Ida november 27, 2016 - 20:06

Men vilken rolig tävling! Och tur du skrev att det var advent har verkligen missat det helt haha! ? följer dig givetvis på alla sätt möjliga!

Har själv många kristaller men tappade min bergskristall för några år sen då jag brukade ha den i fickan för jämnan! Oklart om tvättmaskin stal den eller om man var klumpig och tappa den.. (mest troligt alternativ nummer 2 ?) Hade gärna haft en liten sådan runt halsen då den sägs ge positiv energi och stärka oss som är utbrända <3 och så är den uppenbarligen safe från min klumpighet då det tycktes sitta jäkligt bra då spiralen var stängd.. ?håller tummarna och ser fram emot en vit jul!! ?❄

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.