Det händer lite väl mycket bakom kulisserna nu. En del saker måste jag hålla hemligt för er och andra kan jag skvallra lite om. Så tänkte berätta om de sakerna som jag kan och sedan får jag bita mig i tungan ett tag till uti det andra. 
 
 
Okej då, för det första har jag intervjuat Kodie. Jag kommer att publicera intervjun här på bloggen imorgon så håll utkik!!
 
 
För det andra kommer jag att ha en adventskalender där ni får en överraskning varje advent. Första luckan öppnar vi alltså nu på söndag!!! Det kommer mer att vara en tävling där ni kan vinna något. Vad det blir mer exakt får ni se då. 
 
Resten av  hemlisarna får vi ta sen. Äntligen fredag!! /Anna Munkhammar 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.