Jag har ju en väldigt blond ombé och när jag vill ha lite omväxling brukar jag tona den grå eller lavendel. Anledningen till att jag använder toning är att det tvättas ur allt eftersom och lämnar min vita grund “intakt”. Dessutom nöter det inte på håret som traditionell färgning gör. 

För ett tag sedan testade jag Stargazers silverlook och så här blev resultatet:

 

 

Man kan ana en lätt nyansskillnad men jag tycker ändå att resultatet är under all kritik efterssom håret skulle trots allt bli silverfärgat/grått.

Visst, håret ser lite ljusare ut MEN det ger mer effekt att lämna i mitt silverbalsam en längre stund motför att ha i den här toningen!?

Som alltid när man klagar över toningar kommer invändningar om att håret inte varit nog ljust men så är verkligen inte fallet med mitt hår. Bilden nedan tog jag någon dag innan och jag har inte ändrat färgerna något i datorn. 

Jag har faktiskt inte fotat håret mer efter toningen men jag tror inte att ni skulle se någon direkt skillnad. Istället tonade jag det lavendel med hjälp av mitt balsam dagen efter. 

Stargazers förpackning står det att färgen ska lämnas i håret i ca 1 timme men jag lät det vara kvar i närmare 3 timmar för att det skulle få chans att fästa ordentligt. Jag vet nämligen sedan innan att toningar har svårt att fastna på mitt hår.

Det här var andra gången som jag testade stargazer. Jag har tidigare provat att blanda lila stargazer med balsam för att tona håret pastellila. Det gick inte heller så bra men den gången behöver det inte ha berott på Stargazer. Ni kan läsa det testet här

Som vanligt är det här bara hur produkten fungerade för mig och mitt hår. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Mariah november 24, 2016 - 08:23

Hej!
Har du prövat directions hair cover silver, jag köpte den men det blev aldrig att jag använde den.
Men min kompis har det märket i flera olika färger, som har gett jättebra resultat.

https://www.lyko.se/directions/directions-hair-colour-silver?gclid=CLXq-d_twNACFQ5fGQod71YPEw

Svara
Boden By Night - Anna Munkhammar november 25, 2016 - 20:54

Jag har hört mycket bra om dem också men inte provat just grå. Borde testa den!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.