Swedish Blogposts

Ny Instagram

Jaha då när jag legat sjuk har jag kommit på den geniala idén att jag ska göra en egen instagram för bloggen

 

-But Why?

Jo jag känner att Facebook med sina algoritmer har blivit totalt värdelöst till att kommunicera med er läsare. Jag har över 1000 följare på Facebook men om jag lägger ut något där är det bara en liten procent som kommer att se det i sitt flöde.

Så här långt har jag använt min vanliga instagram men jag känner att den stundtals är för privat, plus att jag inte känner mig helt bekväm med att dela saker som rör bloggen när vänner som har noll koll på bloggen följer min insta.

 

Min nya instagram är @bodenbynight och jag hoppas att ni vill följa mig där.

Kram!! /Anna Munkhammar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.