I lördags var jag som bekant på skoterns dag och jag tänkte att jag skulle utveckla dagen lite ytterligare. För det första måste jag säga att det absolut helt klart bästa var att det fanns en snöhög. Jättebarnsligt men så sant, jag blev så sjukt glad av den. Att de sedan snöat nu i veckan gör ju inte saken sämre. 

 
Idag fantiserade jag på riktigt om att köra lite på det lilla som ligger på gräsmattan eller åtminstone att starta skotern i garaget en stund. 
 
Jag blev föresten sjukt pepp på att fixa ett dekalkit till min skoter också så jag har faktiskt kontaktat en firma som jag tänker ska designa ett unikt kit till mig och min Ski-Doo Summit. När jag ser skotrar som den här på Tords Motorservice så känner jag ju att jag bara måste ha ett till min också!!
 
 
 
Det bästa med Skoterns Dag är att träffa alla andra som kör och och sedan att få damma av intresset igen inför säsongen. Man kan ju också dra nytta av att det ofta finns många bra erbjudanden men jag köpte inget i år faktiskt. Jag BORDE ha köpt glasögon men jag hade inte med mig hjälmen så det får bli ett senare projekt. 
 
 
 
 
 
Kommer bli sjukt kul att dela den här skotersäsongen  med er <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.