Jag skulle ju hålla hårt i slantarna men idag slank faktiskt några mellan fingrarna när jag och mamma gick på stan. Fast om det är något som håller en varm då är det väl okej…?

 
 
Dessutom fick jag ju tummen upp av mamma så hon är helt klart partner in crime!
 
Jag kände att nu när det är så mörkt ute vill jag gärna ha en halsduk som livar upp. Den här från HM var sådär underbart stor och luddig som jag älskar. Synd bara att den var i acryl och inte ull. Jag brukar alltid undvika acryl eftersom det inte värmer särskilt bra och det nopprar sig så lätt.
 
Det fanns en annan i en kraftigare rosa färg men jag fastande mest för den som var gammelrosa i pastell <3. Jag hade tänkt länka till er men min färg fanns tyvärr inte på HMs hemsida när jag kollade nu. Ut i butikerna med er 😉  
 
 
 
Hoppas att ni har en fin helg. Jag ska försöka bli klar med ett youtubeklipp åt er imorgon. Kram! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.