Swedish Blogposts

Blogg.se har delat mitt inlägg på Facebook

Oj jag hinner liksom inte med allt som händer kring bloggen nu. Igår delade blogg.se mitt inlägg om hur man får tråkiga kläder att se coola ut på sin facebooksida (!!)
 
 
 
Mitt inlägg om Halv Åtta Hos Mig ligger ju redan på deras framsida och på ruffdiamonds.se så det här är tredje gången de delar något från mig på bara några dagar. Det känns så klart hur kul som helst för mig att få lite extra uppmärksamhet <3
 
 
 
 
 
Hoppas att de kommer att gilla fler av mina inlägg som kommer upp nu! Jag känner själv att jag blivit mycket mer pepp på bloggen och det bidrar så klart också att jag fått så värmande kommentarer från er läsare på sistone. 
 
Trevlig lunch! /Anna Munkhammar

0 thoughts on “Blogg.se har delat mitt inlägg på Facebook

  1. Mia says:

    Vad kul, att du uppmärksammas för ditt arbete och den tid du lägger ned lönar sig, du förtjänar allt. Du är jätteduktig!

    1. Ja och nu såg jag att de lagt upp en till där. men får ju blodad tand och vill vara med MEEER nu, haha. Bra för då måste jag ju göra fina inlägg i så fall 🙂

  2. Du förtjänar att uppmärksamhet härliga du <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.