I lördags var jag och Jennifer bjudna till LUSHs butik i Luleå för att kolla på deras nya halloween- och julkollektion.

 
De produkter som gav lite extra julkänsla i både doft och utseende var The Magic of Christmas och Santa’s Belly. The Magic of Christmas är en sjärnformad badbomb på en pinne av kanelstång och Santas Belly är en dusch-gelé som ser ut som en dallrande tomtemage.
 
Jag har inte testat någon utav dem utom att jag provsmakade stjärnglittret inuti gelé-magen och nja, hur goda de än ser ut rekommenderar jag inte att äta dem. (Vill ni se när jag provsmakade LUSHs färska ansiktsmasker i somras kan ni göra det i det här klippet på min youtubekanal
 
 
 
LUSH är ju också kända för sina fasta tvålar som får effektfulla mönster när de skärs upp i bitar. Fireside tyckte jag var den helt klart läckraste av de vi tittade på men egentligen använder jag aldrig tvålar.
 
Nu fick jag hem en av deras andra tvålar som jag tänkte ge en chans och så får vi väl se om de lyckas konvertera mig från flytande till fast tvål… Jag är lite tveksam och tror jag kommer att föredra flytade men man ska aldrig säga aldrig.  Fortsättning följer…
 
 
 
Något som faktiskt var flytande var ju Snow Fairy duschgelé som det för övrigt säljs flest av i Luleå utav hela Europa (!). blev jag nyfiken. Snowfairy fanns även som ett kroppsbalsam som man lämnar kvar en stund på huden och sedan sköljer bort. 
 
Både duschgelén och kroppsbalsamet luktade jättegott av bubbelgum men framförallt ska de vara återfuktande för torr vinterhy. Vi fick testa dem lite i butiken men det är ju omöjligt att säga om huden känns bättre eller inte om man inte använt dem under en längre period.  
 
 
 
 
Annars tyckte jag faktiskt att det var roligast när vi själva fick prova på att göra en badgubbe av Fun och jag försökte göra min hund Britt.
 
Fun är typ som moddelera fast det man formar blir till en tvål eller bubbelbad. Det fanns alla möjliga färger men det krävdes ganska mycket jobb för att få dem att hålla ihop så jag gjorde snabbt en enfärgad guld-Britt. Jennifer såg direkt att det var Britt fast det typ var i nivå med något som ett dagisbarn gjort <3 
 
 
 
 

Om ni undrar vad det är för gulliga knyten som jag och Jennifer poserar med så är det presentförpackningar bestående av badbomber inlindade i sjalar. Synd att jag inte har badkar fast ifall jag fick en skulle jag nog ändå inte nämnas öppna upp den för de är ju så otroligt söta!

Badkar eller ej, jag ska åtminstone prova min Britt-bomb i ett fotbad. Sov Gott vänner! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Anonym oktober 4, 2016 - 00:29

Oh vad kul 😀

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.