Igår var jag och Jennifer på ett bloggevent i Luleå. Eventet var roligt men nästan det bästa var när vi träffades ett tag innan och surrade på Espresso House <3

 

Det känns som att vi har så mycket att prata om varje gång men liksom inte hinner med. Jag träffar sällan andra som bloggar och när jag väl gör det är det så skönt att få diskutera “blogg-issues” med någon som förstår precis.

Klarade så klart inte av att vara i storstan utan att göra bort mig lite heller… På Jennifers jobb till råga på allt.

Stöldlarmet gick när jag skulle ut (!) Det var väskan som larmade och jag blev på riktigt nervös att något trillat i den och att jag skulle behöva stå där och förklara att hopsan hur har det här hamnat här… Försökte förklara min oskuld samtidigt som det kändes som att det stod stämplat SKYLDIG med stora bokstöver i pannan på mig. Som tur var visade det sig vara ett gammalt larm i väskan som aktiverats igen. Puh!

Mer från själva eventet kommer så klart. Hoppas ni har en fin dag så länge.  /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.