VIP-kvällen som LUSH ordnade i sommar fick vi varsitt knyte med olika produkter. Nu har jag hunnit testa dem ett bra tag och känner mig redo för ett ärligt utlåtande. 
 
 
Tänk nu på att det här är hur jag upplevde att produkterna fungerade för MIG och MIN kropp. För någon med en annan hudtyp kan det ju vara annorlunda.
 
Min hud hamnar lätt i obalans av smink och skönhetsprodukter och då börjar den överproducera fett som sedan täpper igen porerna så att jag får finnar. Därför är jag petig med produkter som jag använder och testar dem länge innan jag ger dem tummen upp. Hoppas att min recension kan vara till hjälp <3 
 
 

Each Peach (massagekaka)

Egentligen visste jag redan på en gång att jag skulle tycka om den här för jag har flera gånger köpt andra massagekakor på LUSH.

Tur att jag dessutom har en lämplig kandidat som har hjälpt mig att testa den här. Massageoljor gör ju sig bäst när man får massage, eller hur 😉 Nåväl, den fungerar även som typ en hudkräm ifall man vill det så jag har kunnat använda den ändå även när jag var själv.

Each Peach luktar gott av citrus och kakan smälter av värmen från huden. Det gör att det är lätt att dosera och man slipper att det blir för mycket och för klibbigt.  Jag tycker tex att det är smart att ta med den när jag reser med handbagage för att slippa flytta över flytande krämer till mindre flaskor.

 

 

Rub Rub Rub Solid (Peelingtvål med havssalt)

Sedan jag fick den har jag använt den varje gång jag duschat och det är av en anledning. Ursäkta informationen men jag har lite problem med finnar och porer på bland annat ryggen och det har blivit betydligt bättre med Rub Rub Rub Solid.

Förmodligen är det kombinationen av peelingen och havssaltet som gör det. Gammal hud peelas bort och saltet rengör. 

Eftersom salt kan vara lite uttorkande är det bra att det även finns mjukgörande och återfuktande ingredienser i tvålen. För säkerhets skull har jag också sett till att smörja in mig efter att jag duschat. Helt ärligt har jag nästan ingenting kvar av den här tvålen. 

 
 
 

Sunkissed (Läppbalsam)

Sunkissed lär vara LUSHs svar på “Babylips” och “Hurraw“. Tyvärr passar inte riktigt den ljusrosa färgen som jag fick med min hudton men den finns i andra färger som kanske hade fungerat bättre för mig. Jag tycker mer om att ha en mörkare ton på läpparna. 

Därför har det blivit lite så att jag glömt bort att använda Sunkissed så jag kan inte säga så mycket mer än att den luktar gott (förlåt). 

 

 

Sesame Suntan Lotion (Naturlig Solskyddsfaktor)

Förlåt att jag inte tipsat er om denna än för den har varit “from heaven sent” i sommar och jag har använt den konstant. Jag brukar sällan bränna mig i solen eftersom jag gärna håller mig till skuggan och inte gärna solar. I sommar har jag varit mer i solen när jag jobbat i trädgården mm och då blir ju axlarna rätt så utsatta. Ändå har jag inte bränt mig i solen en enda gång. Inte ens när jag stått på rallycrosstävlingar och tänkt att “nu är det kokta fläsket stekt”. 

Jag tycker att det känns bra att använda Sesame Suntan istället för annan solskyddsfaktor som ibland ger mig finnar på ryggen. Stort plus också för att den luktar snickers och är lite ljusbrun i färgen så att den smälter in fint i huden. 

Faktiskt har jag nästan använt upp hela flaskan och det gör jag nästan aldrig med hudkrämer. Jag kommer att bli tvungen att köpa en ny när vi reser till Puerto Rico. I lördags när vi skulle ut och äta på CGs i Luleå använde jag den efter att jag duschat fast solen är långt borta bara för att den luktar så gott och huden blir mjuk och fin av den.

Ha en fin kväll! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Mia september 21, 2016 - 13:00

Vilka bra recensioner, jag blir lite sugen att pröva några av produkterna.
🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.