Swedish Blogposts

Lansering av Youtube

Jag vet att jag har tjatat om detta i åratal MEN nu har jag äntligen gjort klart flera saker för youtube!! Å det ska bli så kul att publicera där. Allt jag gjort är SÅ B-igt och kasst men jag har så roligt när jag håller på så det gör ingenting! 
 
 
Det är jättesvårt att filma i början tycker jag. Jag rör kameran för fort, pratar för snabbt, har oljud i bakgrunden osv osv… 
 
Nåväl ingen är perfekt på en gång så det får bli vad det blir helt enkelt. Hoppas att ni kommer att orka titta på mina program <3 Det kommer bli superspännande när skotersäsongen drar igång det lovar jag!
 
/Anna Munkhammar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.