Jag har bokat en resa till Puerto Rico med ving! (Obs det är inte smygreklam jag har bara lite olovligen lånat bilder från Vings hemsida och stillar samvetet med att länka, förlåt). 
 
 
 
I oktober bär det av och det ska bli SÅ SKÖNT med lite tvättäkta charter. Jag vet att en del fnyser lite åt charterresor men inte jag! Nu var det flera år sedan jag var på det sist och jag har faktiskt saknat det.
 
Det är smidigt och enkelt och fyller sitt syfte bra. Ibland vill jag på mer spännande resor men just den här gången är det bara för att få semester. NÄSTAN helt ledigt… Det finns internet på hotellet 😉
 
Det blir nog inga långa blogginlägg därifrån men små vykort i vart fall.
 
 
 
 
 
Trevlig helg! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Märta augusti 26, 2016 - 12:09

Åhhh, vad underbart! Att resa är verkligen roligt 🙂

Svara
Anna Munkhammar augusti 26, 2016 - 13:26

Ja jag önskar alltid att jag gjorde det oftare men det kanske blir 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.