Söndagens bakishäng känns så långt borta en pissregnig måndag som idag. Fick syn på de här två liggandes på bryggan och då nästlade jag mig minsann mig in och la mig där också! 

 
 
Fick igen mitt tjuvfotande via snapchat upptäckte jag sen också (bilden till höger). 
 
Det konstiga är att det inte var då utan IDAG på måndag har jag kännt mig bakis på riktigt. Fast av stress och det är verkligen inte bra… Jag är för dålig på att sätta mig själv högre upp och ge mig tid till mina intressen. Känner ni igen er?
 
Det är en sån tröttsam klyscha men jag klarar typ inte att säga nej till saker fast jag inte orkar med. 
 
Då har jag ändå försökt dra ned på allt arbete och alla måsten men det har ändå inte räckt till. Jag vill kunna chilla och ha det bra en helg utan att vara nervig över allt jag inte hunnit med i efterhand. Jag vill börja ha tid att se på tv (jag har inte haft tv på flera månader).
 
Jag vill börja blogga varje dag igen för att jag vill det och tycker det är kul! Inte klockan 12 på natten i panik över att jag inte hunnit utan i lugn och ro efter jobbet typ och på helgerna. Det är viktigt att ge sig själv utrymme och tid för sina intressen. 
 
Hmm, jag vet inte hur jag ska få ihop allt men jag måste ändra om i och ta tag i min livssituation helt enkelt. Speciellt nu när jag delar den med någon annan, jag vill inte känna mig som en urviden trasa när vi ses (haha). 
 
Hoppas nu att veckan fortsätter bättre än den började. ta hand om er, det är så svårt ibland! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.