Alltså den här sommaren, hur varm och solig har den inte varit? 
 
  
Här sitter jag och badar fötterna i Luleå Älv efter min kompis Johannas Rockabilly-fest. Vi hade haft en superfin kväll och sedan nästa dag svängde jag förbi för att hämta bilen och då var det dövarmt ute. Johannas syrror badade och det var verkligen skönt med svalkan från vattnet. 
 
Det känns så nyss men ändå så länge sedan. Om än det förmodligen blir några till soliga dagar får vi nog vänta ett år till innan den där riktigt tryckande värmen är tillbaka. 
 
Jag har börjat använda jacka på morgonen och ibland till och med stolsvärmen i bilen! Idag lastade vi upp skotern på släp för att serva den innan vintern. Så ja sommaren sjunger nog helt enkelt på sista versen nu men de vackra höstdagarna som är på intåg är inte fy skam de heller. 
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.