Hej vänner, det har varit ett rekordlångt uppehåll på några dagar på bloggen. Jag vet att det varit sämre med uppdateringarna. Jag har känt att jag inte skrivit särskilt “matiga” inlägg heller. Det beror faktiskt till stor del på att jag inte kunnat vara hel öppna med er och det har inte känts lika kul att skriva då. 
 
 
SÅ, som ni kanske förstår utav rubriken är det så att jag inte längre är ensam i mitt liv utan har börjat dela det med någon annan. Har inte skrivit ut det här eftersom det varit så pass nytt men vet att några av er listat ut det ändå! 
 
Framöver kommer ni nog upptäcka att en viss Johan kommer att figurera lite mer här på bloggen (!) Jag har inte vetat hur jag ska förhålla mig till det och hur mycket jag ska dela med mig av. Det får kanske växa fram allt eftersom vad som känns bekvämt och inte.
 
 
 
Nu är det i vart fall officiellt och det kommer inte längre kännas konstigt att dela med sig av bilder från äventyr vi hittat på tillsammans. Har varit mysko att lite “censurera” bort honom från bloggen och då är det inte lika kul att göra blogginlägg. Föresten har jag nog haft fullt upp med att bara njuta av livet, sommaren och kärleken. 
 
Jag och Johan har varit vänner väldigt länge och ni som följt mig ett tag känner säkert igen honom…
 
 
Det var först någon gång efter att jag flyttat till huset som det började bli mer. Han hjälpte mig med gräsklipparen och att bära tunga saker. Vi hade kul ihop och jag började nästan hitta på saker att få hjälp med. Typ hänga upp en spegel fast jag nog egentligen kunnat fixa det själv.
 
Ha en fin söndag <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Conan "den hårda men rättvisa (och visa)" Barbaren augusti 14, 2016 - 23:19

Det har de flesta som följer denna blogg kunna se på ditt drömmande ansiktsuttryck på de bilder ni är på gemensamt… jag läser dig som en öppen bok damen;-)

Föressten ska Miss S. och hennes vänner ska inte tro det är dom jag menar när jag pratar om tjejer som förtjänar smisk eller för den delen killar som förtjänar inte smisk utan eftersom de är killar det värre alternativet rejält med storspö eller nåt sånt…

De är vad jag vet bara sekundärinblandade än så länge och dem jag menar är antingen de huvudskyldiga till jävelskapet och skitsnacket eller folk med nära anknytning till dem, de sk. lakejerna.

Dessutom är I19’s konspiration bara en av som det verkar 3 separata och rätt alvarliga konspirationer som pågått mot mig i Boden under den tid jag bott här men de verkar ha gått in i och förstärkt varandra och praktiskt taget sabbat mitt liv om det inte går att ordna upp vill säga.

Conan "den hårda men rättvisa (och visa)" Barbaren

Svara
Miss S. augusti 15, 2016 - 09:20

"Conan".. Ge dig. Detta är inte ett forum för dina konspirationsteorier. Snälla sök hjälp, om så rättslig eller medicinsk. Varken jag eller min partner intresserar oss för dig nog mycket för att överhuvudtaget prata om dig. Kanske det finns folk som vill dig illa, vi är inte två av dem. Vi är, och kommer heller inte göra oss, inblandade i något sådant scenario som du så ofta beskriver. Ärligt talat hinner jag glömma bort ditt namn mellan det att dina kommentarer når Anna.

PS. Vi flyttar i September, hoppas ditt liv ordnar upp sig och att du tar dig ur den härvan du befinner dig i.

Svara
Conan "den obrydde" Barbaren augusti 16, 2016 - 16:25

Hej Anna,

Ja nå konspiration kan man nog kalla det fast jag skulle mer vilja kalla det med vissa på I19 för ilvilligt och genomjävligt beteende av fjortisligster.

Sen har vi en annan konpiration som nog är en regelrätt konpiration då dessa medvetet och med flit snackat så mycket skit om mig de kunnat för att sabba saker på alla plan på grund av att vi hade rätt stora meningsskiljaktigheter en gång i tiden.

Det tredje är nog ingen konpiration utan handlar mer om gamla hederliga spekulerande skavllerkärringar och gubbar som tyckt, trott och plockat saker ur luften och p.g.a. prestige vägrar erkänna det och anser sig ha rätt att tycka och tro vad dom vill om vem dom vill och tycker jag får skylla mig själv för att de spekulerat ihop en massa saker som sabbat rätt mycket för mig:-O (Man blir mållös av sådana). Man skulle också kunna kalla dem gammeldags bondknoddsidioter.

Pratar inte i första hand med dig utom första rundan då jag trodde du kände de huvudskyldiga, utan vissa av dina besökare som ingår i de skyldigas skara, och en av dina kompisar som bara varit sekundärinblandad än så länge som jag ville varna för att bli för djupt insyltad då de huvudskyldiga redan drivit saker för långt..

Om ni två är intresserade eller ej bryr jag mig inte så mycket om eftersom du visst inte kände de huvudskyldiga så bra som jag från början trodde utan bara en av de sekundärinblandade.

Det kan möjligen finnas en fjärde också men tror den är en förlägning av någon av de övriga tre…

Men mitt huvudsyfte har inte varit att prata med dig Anna förutom första gågnen för få dig att prata förstånd med den sekundärinblandade, och din partner känner jag inte alls så han har aldrig varit aktuell och verkar vara en reko kille, utan att skicka ett budskap till de huvudskyldiga och deras lakejer varav vissa läser din blogg regebundet… och dom vet vilka dom är och vem jag är och vad dom gjort och hur stor deras samlade skuld är.

Eftersom du inte gillar att jag använder din blogg som en kommunikationskanal så får jag väl sluta med det då suris;-) Föressten tycker jag du är rätt snål som inte låter mig låna din blogg lite för jag lånar den ju bara lite grann… Men det är ju din blogg;-)

PS! Ni oskyldiga tjejer eller ni som bara varit sekundärinblandade och inte så skyldiga och vill bli en del i Conans harem kommer inte bara bli min äalskarinnor utan få det stora, viktiga och ärofyllda uppdragen som "Conans Barbarian Angels", Conans personliga hit squad som jagar rätt på och straffar Conans fiender:=) Conan kommer självklart visa extra mycket uppskattning efter ett lyckat uppdrag;-)

Hälsningar,
Conan "den obrydde" Barbaren

Svara
Conan augusti 16, 2016 - 16:33

Hmm… tror kommentaren var av den sekundärinblandade.

Nåväl rättsligt går ej då ingen av dem som har kännedom velat vittna så för att rärrvisa i ett sänt läge ska kunna skipas måste det göras utanför lagen på det gamla sättet.

Det med medicinskt tar jag med en axelryckning för de tär inga som helst medicinska fel på mig och miss amatörpsykolog kanske borde läsa lite fler böcker inna hon börjar ställa diagnoser, precis som en bilmekaninger bör ha gått en bilmekanikerutbildning inna denne börjar tala om för andra vad det är för fel på bilen;-)

Typ om det är missljud i motorn så kan en amatörbilmekaniker mycket väl komma fram till att det måste bero på att det sitter fel däck på bilen… :=)

Om ni flyttar eller ej spelar inte mig någon roll då ni ej stör om ni är dom jag tror.

Svara
"miss s" augusti 17, 2016 - 09:40

Ställer ingen diagnos, det har jag som du säger ingen utbildning för. Tråkigt att du inte kan få den hjälp du behöver, i vilken form den än må behövas. Intressant att du menar att vi ej stör då vår blotta existens tycks reta dig. Då du vitt och brett spekulerat kring både mig och min sambo trots att vi inte gjort dig ett dyft. Vad du än går igenom och med vilka det än berör, vi tar ingen del av det.

Kan med säkerhet säga att "vi sekundärinblandade" med Anna inräknat, inte är ett dyft intresserad av att bli del av något harem. Misstänker att om du fortsätter uttrycka dig vulgärt så försvinner dessa kommentarer lika fort som dina tidigare.

Överväg istället att starta en egen blogg för såna här typer av inlägg.

Svara
"miss s" augusti 17, 2016 - 09:40

Ställer ingen diagnos, det har jag som du säger ingen utbildning för. Tråkigt att du inte kan få den hjälp du behöver, i vilken form den än må behövas. Intressant att du menar att vi ej stör då vår blotta existens tycks reta dig. Då du vitt och brett spekulerat kring både mig och min sambo trots att vi inte gjort dig ett dyft. Vad du än går igenom och med vilka det än berör, vi tar ingen del av det.

Kan med säkerhet säga att "vi sekundärinblandade" med Anna inräknat, inte är ett dyft intresserad av att bli del av något harem. Misstänker att om du fortsätter uttrycka dig vulgärt så försvinner dessa kommentarer lika fort som dina tidigare.

Överväg istället att starta en egen blogg för såna här typer av inlägg.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.