I lördags var jag på en av de läckrare temafesterna jag varit på. Det var min barndomsvän Johanna som slagit på stort och bjöd på 30-årfest med rockabillytema. Hon hade tänkt på allt in i minsta detalj och i kombination med det vackra vädret undrar jag om det inte var det finaste partyt ever <3 Helt klart ett 30-årskalas att minnas! 
 
 
Här är Linnea, Johanna och jag. Vi är uppvuxna kring samma kvarter fast jag är ett år yngre och fortfarande lite kortare än de stora tjejerna. Nästa år kommer jag ikapp när jag också fyller 30 😉
 
 
 
Först när vi kom dit bjöd Johanna på välkomstdrink och supergoda snittar. Det var typ 30 grader varmt ute så melonerna var väldigt uppskattade. Det var till och med så varmt att jag inte sminkade mig för än senare på kvällen för allt hade ändå bara runnit av!
 
Rockabilly är ett tacksamt tema för de flesta kan hitta något att ha på sig som passar, det är snyggt och sen är det väldigt somrigt också. 
 
 
 
 
Grillmästare för kvällen var Patrik som styrde upp en riktigt god middag tillsammans med några assistenter. Ja, nu ska väl inte han få hela äran för det var mer än väl förberett sedan innan med ölmarinerat kött, grönsaker, hemgjord potatissallad och goda såser. 
 
Blir hungrig igen nu när jag ser bilderna!
 
 
 
 
 
 
Johanna hade dukat så fint med bordsplaceringar gjorda av gamla filmisar. Hon försökte para ihop filmisar som liknade oss gäster. Jag tyckte faktiskt att både min och Johans filmis såg förvånandsvärt lika ut. Speciellt Johans för det såg verkligen ut som en äldre version av honom!
 
Allt eftersom kvällen gick kom solen längre och längre ned men som ni vet här i Norr har vi det soligt även frammåt småtimmarna. Det blir ett lite annorlunda mer varmt och glödande ljus som jag tycker så mycket om. 
 
 
 
 
 
 
Efter diverse lekar fick det vinnande laget en medalj gjord av en Norrlands Guld burk. Fyndigt där 😉 Tyvärr måste jag åberopa fusk för mitt lag vann inte trots att jag fjäskat till mig 25 extrapoäng (!). Då är det något som inte står rätt till!! 
 
Nåväl, somliga vart ju lyckliga åtminstone… Som tröstpris blandades det en piggelindrink till mig så då blev jag också glad så småningom. 
 
 
  
 
 
 
 
Stort Grattis till Johanna som fyller 30 och tack för en fantastisk fest och många fina minnen <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.