Mammas tidigare kollega Lisemaj har öppnat ett pensionat som heter “Lisemajs Pensionat” och idag hade hon den största fikabuffén jag någonsin sett. Helt otroligt hur mycket hon hade bakat och det hade spridit sig som en löpeld på Facebook så över 500 personer hade varit dit när jag och mamma for hem. Ännu häftigare om man tänker på att det är typ en 5-dubbling av antalet invånare i lilla Västmark (!?)
 
 
 
När vi kom dit var det kö till bakverken men den matades undan ganska så snabbt. Galet gott var det också och jag får erkänna att jag knappt kunde äta någon middag efteråt. 
 
Lisemajs dotter Josefine är så otroligt vacker också och lik kronprinsessan Viktoria tycker jag! Jag och mamma hade ju lyckats glömma pengarna hemma men hon var snäll och lät oss swischa betalningen när vi kom hem <3  
 
Hur jobbigt hade det inte varit om vi bara fått titta på fikat utan att äta av det??
 
 
 
 
Det blev kort och gott en riktigt fin sommardag för mig och mamma <3
 
 
 
 
 
Fort hade det gått någon timme i sommaridyllen innan vi begav oss hemåt igen. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.