Som ni förmodligen känner till vid det här laget har jag gått igenom en separation med min ex-sambo som inte har varit lätt för mig. Under tiden har jag flyttat, bott hos mamma och pappa, köpt eget hus (med allt vad det innebär), flyttat in i huset, arbetat med en artikelserie i lokaltidningen, tagit hand om en hemlös katt, osv. 
 

 
Sedan har jag varit med om så fantastiskt mycket kul och om än jag haft med kameran och fotat har jag inte haft ork att visa er allt ordentligt. Tiden liksom bara rinner mellan fingrarna och iväg. Men nu tänkte jag starta en ny kategori där jag på torsdagar publicerar saker som jag gjort under den här kaotiska tiden! Ni vet, THROWBACK THURSDAYS 🙂 
 
Jag hoppas att ni kommer uppskatta det och för mig blir det också ett sätt att se tillbaka på vad som fått mig att klara av att gå igenom den här tiden som varit och sedan komma ut som en hel och glad människa på andra sidan. 
 
 
En annan sak som jag verkligen ser fram emot är att få arbeta med mina filmklipp igen. Det har legat som ett ok över mig att jag hade allt redo att starta kanalen men sen fick det hamna på is när jag flyttade.
 
En hel del klipp är inspelade under tiden som jag levde med mitt ex och i vårt förra hem. Jag har bestämt mig för att inte skrota de klippen utan de kommer att publiceras allt eftersom, men som ni förtår vill jag ju inte BÖRJA med filmer därifrån! Pratade med Jennifer om det på LUSH eventet och hon tyckte jag skulle göra en #TBT för både youtube och bloggen. Bra idé eller hur? 
 
Ha en bra kväll, jag ska på Luleåkalaset och titta på RIX FM Festival /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.