Idag är första dagen på min semester och det är lite både och. Är det bara jag som känner mig lite nedstämd när det är dags för sommar-semestern? Det är så mycket förväntningar och plötsligt är den bara där och allt känns tomt.

Jag har i vart fall försökt starta min första semestermorgon med att kliva upp i tid och äta frukost på altanen. En bra början för att komma över den där första oron över att allt är så lugnt.

Ha en fin lördag <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

0 kommentera

Conan juli 10, 2016 - 23:35

Föressten så kan du hälsa satanisten (kanske bara låtsas satanist som image) och alla andra att det inte är galet att bli förbannad på folk som jävlas med en, och sen snackar skit om en i så hög grad att de sabbar en liv för att man inte gillar att de jävlas… alla skulle bli förbanade på sånt inklusive de sjävla.

Håller de på så i flera års tid så hinner man bli väldigt arg på dem och ibland hamnar oskyldiga i kläm men så blir det ibland.

Tyvärr verkar rätt många månniskor med anknytning till I19 vara riktigt genomruttna och genomjävliga typer.

Nu pratar jag både om inflyttade och infödda för det verkar råda nån sort gansteraktigt gruppmentalitet där nere på regementet.

Det finns två saker jag inte accepterar som jag tyvärr blivit rätt ordentligt utsatt för i denna stad och det är folk som jävlas för mycket och folk som snackar för mycket skit om mig.

Håller man på med sånt på pin kiv får man skylla sig själv om jag blir förbannad på dem.

Jag är inte det minsta galen utan bara så hård som omständigheterna och mina motståndare tvingar mig till och alltid i goda syften.

Jag jävlas inte med folk eller är elak med oskyldiga utan sätter bara ner foten mot folk som är såna.

Jag sa det jag sa före jul som en vänskaplig varning och sen är det upp till var och en att själva välja om man vill bete sig schysst eller bli indragen i de ondas smutsiga affärer

Dig valde jag som kanal för att du känner vissa av dem och sen för att jag blev lite irritera på att du påstod att alla Bodensare är jättesnälla helgon som aldrig skulle göra en fluga förnär för jag har tyvärr fått se den anda sidan av Boden.

Jag skulle mer än gärna möta dessa skitsnackare i rätten för vissa av deras åsikter som är allt annat än faktabaserade och sanna räknas som förtal och kan ge lite prison time vilket de nog skulle behöva…

Hur som helst tjejen ska du inte lyssna så mycket på skitnsnack för du har vad jag vet inget att oroa dig för utan bara de onda elementen i denna stad.

Nog om dessa tråkigheten nu men blev tvungen att ta upp det igen eftersom miss satanist och hennes vänner verkar ha svårt att fatta vad jag vill ha sagt.

Till trevligare saker då… Online dating sajter skiljer sig rätt mycket åt och tinder och liknande har väl fått lite rykte om sig att vara hookup sajten för mindre seriösa som vill… så välj kanske match.com eller nån mer traditionell om du vill ha vettigare urval.

Tror inte heller du behöver gå över ån efter vatten för nog måste det finnas nån vettig kille i denna stad med (fast jag måste varna dig för I19…).

/Conan "Dr. Love" Barbaren

Svara
Anna Munkhammar juli 13, 2016 - 02:07

Jag har inte svarat på dina kommentarer förut för jag har inte vetat hur jag ska hantera dem. Det känns lite konstigt att du använder min blogg som kanal för att nå ut med ditt budskap om vad du tycker om militären i Boden. Jag har ju ingen direkt koppling till varken i19 eller f21. Ingen jag känner har snackat skit om dig till mig för jag har ingen aning om vem du är. Ang. Tinder upptäckte jag också att det inte verkade särskilt seriöst. Jag är inte direkt desperat att träffa någon men vi laddade hem appen på jobbet för skoj skull. Tog bort den tämligen fort 🙂

Svara
Conan juli 14, 2016 - 20:24

Ok,lite konstigt kanske eller så är det för att många läser den så det sipprar nog ner till rätt personer ändå.

Hur som helst är det nog fel forum så tar bort det.

Conan "Den Vise" Barbaren

Svara
Conan juli 14, 2016 - 20:27

Ta bort det då för det är nog fel forum.

Sköt om dig.

Conan

Svara
Conan juli 14, 2016 - 20:29

Skumt men antar du stäng för kommentarer i denna post så det hamnar nog i ditt spam filter för senare läsning.

Kanske var klok för hade nån av I19 ligisterna eller deras respektive tittat förbi hade det kunnat bli hetsigt…

Svara
Conan juli 16, 2016 - 15:16

Borde kankse lägga till att det inte är så att jag hatar miss S och Co. utan är bara rätt less på den skit som vissa snackar p.g.a den konflikt som varit mellan mig och vissa ligisitaktiga ororselement och vil inte fler ska bli inlurade i deras smutsiga affärer…

Jag hann bli rätt förbannad på dem med åren och då började dom visst gå om kring och kalla mig galen, psykfall o.s.v i stället som såna människor ofta gör som hämnd om dom inte får göra som dom vill.

Att detta sen fått betydligt allvarligare konsekvenser som en bieffekt på andra områden i mitt liv är en sak som fortfarande återstår att lösa.

Vi får se hur hårt jag måste ta i för att få vissa näringslivsmänniskor/socitetsmänniskor att betala sin skuld till mig, för ni vet hur det är, egna barn och andras ungar, vänners vänners, tjänster och gentjänster.

Vissa verkar helt enkelt inte ha särskilt mycket heder och moral och blir bara värre om man försöker få dem att ta reson eftersom många av någon underlig orsak anser sig stå över alla andra inklusive lagen och har rätt att göra vad det vill.

Kan bero på saker som storhetsvansinne/narssisism, psykopati eller kankse bara girighet… Gör man folk en tjänst som man sen blir belönad för genom ett nytt toppjobb, lönsamma uppdrag eller anndra förmåner så har man inte mycket moral och är bara en girig skithög.

Men detta var hur som helst fel forum så glöm det och njut av sommaren och semestern.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.