Så var der äntligen dags för mig att berätta om VIP-kvällen på LUSH som jag blev bjuden till tillsammans med Jennifer (Jennifers Beauty) och Emma Åström. 
 
 
 
Bilden högst upp tog vi efter alltihop när vi fått varsitt knyte med produkter. 
 
Väldigt engagerat och fint av LUSH-tjejerna att ha täljt pinnarna till knyterna själv. Supergulligt var det. Jag har nog aldrig fått en så söt goodiebag förut!
 
Det var jättekul att träffa Jennifer igen också! Kan ju inte vara så att det krävs ett bloggevent för att vi ska ses utan vi får allt styra upp något själva under semestern! 
 
 
 
 
Under kvällens lopp provade vi flera olika produkter som vi också fick med oss hem i knytet. Tjejerna peelade våra händer och smorde in dem så att vi var lena som barnrumpor efteråt. 
 
 
 
En av de produkter jag varit mest nyfiken på och dessutom använt mest så här långt är “Sesame Suntan Lotion”.
 
För det första luktar den typ som jordnötter och det doftar så gott på huden. Sen ger den ett naturligt skydd mot solen samtidigt som man lättare blir brun. Vi får se då när jag testat den ordentligt.
 
 
 
 
Efter en stund gick vi lös på Lushs smink. Vi peelade läpparna med en scrub som gick att äta upp. Min favoritsmak var popcorn som påminnde om tivoli och sockervadd. 
 

 
 
När läpparna var lena och fina testade vi flytande läppstift. Helt sjukt vad färgerna såg olika ut beroende på vems läppar de satt. En som var supersnygg på Jennifer passaäde inte alls på mig och Emma och vice versa.
 
Bra att man kan testa hur de ser ut i butiken. Jag rör aldrig testers i vanliga fall men på Lush har de engångs penslar och det är ju betydligt fräschare. 
 
 
 
Ska bli spännande att ge ett djupare utlåtande om produkterna jag fick med mig hem. Om du inte gjort det kan du läsa min recension av produkterma jag fick förra året här.
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar
 
 

Du kanske tycker om

0 kommentera

Sarah juli 5, 2016 - 09:22

Kul me vip-kväll 🙂

Svara
Anna Munkhammar juli 9, 2016 - 12:10

Jo det känder superlyxigt och kul att träffa de andra också

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.