AAAAHHHHHHHH!!! Upptäckte för ett tag sedan på facebook att jättemånga meddelanden hamnat i något sorts filter så att jag inte sett dem. Glada meddelanden från läsare (er?) och  jobbförfrågningar bland annat. En del av er måste tycka jag är världens drygaste men nu har jag svarat på de flesta i alla i vart fall. PUH! 
 
 
MEN, upptäckte en del sjuka meddelanden också. Typ det här:
 

“Äckliga, hjärndöda horunge”

 
Hur orkar någon ens leta rätt på mig på facebook, sätta sig ned och skriva det? Han kan inte må riktigt bra i själen om ni frågar mig.
 
Det är ganska absurt att någon som inte känner mig kan störa sig så pass mycket på min blotta existens. (När jag läser igenom det här igen inser jag att det låter som att ifall han faktiskt hade kännt mig så hade jag absolut förstått att han tycker att jag är äcklig och hjärndöd. Haha, men ni förstår vad jag menar). 
 
 
Jag kan liksom bara inte ta åt mig av sånt och tur är väl det. Hoppas ni hade en bra midsommar! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Maria juni 27, 2016 - 08:31

Vad fegt och fult att skriva en sådan elak kommentar, om en människa man inte ens känner. Du är en jättefin människa som skapar inspiration och glädje, helt rätt inställning!
Ha en bra dag

Svara
Anna Munkhammar juni 29, 2016 - 19:31

Ja eller hur! man får ha lite skinn på näsan. Tack för peppen <3

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.