För ungefär ett år sedan var jag bjuden till invigningen av nya LUSH butiken i Luleå efter deras totalrenovering. Ikväll är det dags att besöka LUSH igen tillsammans med några andra bloggare och jag är så pepp!
 
 
 
Sist var det jag och Jennifer som har Jennifers Beauty som blev visade olika produkter, åt blåbär och tilleverkade våra aldeles egna badbomber. 
 
Även den här gånger ska Jennifer vara med och vi har bara haft kontakt via nätet sedan sist så det känns minst lika kul som själva eventet!
 
 
 
 
Då fick också med mig en påse med några produkter hem och köpte en del som jag testade på bloggen. Ni kan läsa min recension av dem här
 
Ni ska få en liten uppdatering av mina två favoriter bland produkterna. Alltså vad hände sen? Glömdes de bort i någon låda eller använde jag upp dem??
 
LEMONY FLUTTER
 
 
Även Jennifers favorit och jag kan tala om att jag använder den till SÅ mycket mer än till  baranagelbanden. Så fort jag är extra torr var som helst på kroppen smörjer jag med Lemony Flutter. Det här är faktiskt en produkt som jag köpt mer av och även gett till mina föräldrar. Perfekt för min pappa som får torra och fnasiga händer på vintern. 
 
FASTA PARFYMER
 
 
 
Hallelulja när jag fick de här. Eftersom de inte flyter i en glasflaska som parfymer normalt sett gär är de lätta att ha med i väskan, problemfria i handbagaget på flyget och dessutom fryser de inte eller krasar sönder på skoterturen (ja man kan vilja lukta lite gott då också).  Fått flera olika dofter men tycker faktiskt mest om Kerbside Violet som jag luktar violpistoler och hö. Annorlunda parfymdoft fast på ett positivt sätt.
 
Alla dofterna finns med i min förra recension
 
Hoppas att jag upptäcker något nytt ikväll! /Anna Munkhammar
 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.