Jag är på väg till Göteborg för att se Iron Maiden!! Det är helt otroligt men Bettan som jag var till London med (två gånger för att vi råkade boka biljetterna två olika månader men det är ett sidetrack) hörde av sig till mig och sa att hon hade en extra biljett till Iron Maiden. Vem händer det för!?!

 

Föga förvånande har vår resa även denna gång varit kaos. Vi är visserligen på rätt månad men det första som hände var att Bettan glömde sin plånbok så att vi fick stressa ganska rejält till flygplatsen. Sedan när vi väl var där tog vi en fika och glömde bort tiden så att de fick ropa ut våra namn i högtalarna. Pinsamt!!

Jag har dessutom glömt min kamera hemma och är ju givetvis tokbesviken över det. Alltså fatta att jag ska på Iron Maiden konsert utan min kamera… Får plåta med mobilen så gott det går.

 

Vi har spenderat dagen i Stockholm innan vi satt oss på tåget till Göteborg och det har pissregnat över oss hela dagen. Jag köpte ett par torra sockar och coola skor för 100 kr för lite bättre komfort.

 
 

Vill ni ha uppdateringar i realtid får ni kolla in min snapchat (annamunkhammar). Ha det bäst! /Anna Munkhammar

 

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Jessica juni 16, 2016 - 21:36

Men guuuu så görsnygga skor!

Svara
Anonym juni 17, 2016 - 07:12

Men Anna! Bara du har biljetten så går nog allt bra. Förstår att du grämer dig utan kamera. Ha de bra. ..Förresten det är inte så enkelt att kommentera idag från bloglovin hälsar http://www.kattasbetraktelser.se. .

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.