Jag undrar om igår var min bästa födelsedagsfest någonsin? Blev en inflyttnings- och födelsedags- kombo med nästan 30 personer i huset. Alldeles pirrig och glad efteråt.
 
 
Nu har jag äntligen städat upp bombnedslaget så kan sitta ned i soffan och njuta av lugnet. Trots att det var döstökigt har jag svabbat upp allt med ett leende på läpparna. Blev alldeles tårögd tidigare idag när jag tänkte tillbaka på kvällen och hur mycket fina vänner jag har. 
 
Det var härligt att se dem alla samlade hos mig och skönt att så många av mina och min föredetta sambos gemensamma kompisar dök upp de med. Jag har som varit rädd att jag skulle tappa en del av dem när han och jag separerade men så har det ju inte alls blivit! Tvärt om har de varit ett stort stöd <3
 

 
Frammåt småtimmarna grillade vi som var kvar mashmallows i min mumin-grillkåta och jag ville aldrig att de skulle åka. 
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.