När det blåst storm ute så jag har kurat ihop mig i mitt lilla hus och kollat på semesterbilderna från Stockholm. Jag har inte haft tid och kom inte alls ihåg vad jag tagit kort på så blev glatt överaskad. 
 
 
Alltså den här bilden… Skulle ta kort på statyn och så sprang en liten unge med ett äpple fram och ställde sig!? Hur tur har man ibland? Betydligt roligare än bara hunden. 
 
 
Tycker om att gå runt i städer på egen hand med kamera för jag lägger märke till så mycket mer då. Fina färger, strukturer och människor. 
I Stockholm finns så många vackra äldre hus som andas historia. Men skenet kan ibland bedra. Vissa fik ser riktigt gedigna ut men när jag väl beställt fika blev jag besviken över sur personal och halvfabrikat. 
Den fina fasaden tåls helt enkelti inte alltid att synas. På chokladkoppen verkade det dock som att många trivdes.
 
 
 
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.