Det är för bra för att vara sant snart väcker någon mig. Jag sliter som ett djur med att sätta ut en avgränsningskabel till min robotgräsklippare medan Britt latar sig och tittar på. Nå väl jag kan inte låta bli att vara glad ändå trots blåsor i händerna.
 
 
 
 
Det ena äppelträdet blommar ju nu också och de andra är fulla med knoppar som snart slår ut. 
Känner mig som värsta torpar-moran om man bortser från att det är ganska hightech med robotgräsklippare. Hårt arbete att spika ned avgränsningskabeln men slipper å andra sidan att klippa gräset resten av sommaren.
 
 
 
Mitt när jag stod och pratade med grannen dök en dubbel regnbåge upp ovanför en annan grannes hus. Och jag som älskar att se på saker som ett “tecken”. 
 
 
 
Tack och hej från mitt lilla paradis <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.