Å så kul att Lisa Höök har fotat på Better Bloggers bloggkonferens BBCON. Kolla vad fina vi var <3

 
 
 
La Linda som driver Better Bloggers har verkligen gjort ett hästjobb med konferensen och jag är så glad att ha fått vara en del av allt. Egentligen skulle vi ses idag men hon har blivit sjuk så vi får ta det en annan gång. Inte konstigt efter den urladdningen det måste ha varit att ro ihop allt. Hem och ta lite välförtjänt vila <3
 
 
 
Jag har en hel del att ta med mig hem nu för att kunna göra bloggen bättre. Inte bara från föreläsningarna utan från umgänget med alla andra bloggare. Allt känns så peppigt nu när jag är på plats i nya huset och har ett bloggkontor där och allt. 
 
 
 
Idag är min sista dag i Stockholm så nu ska jag ut på lite “shopping”. Blir mest “se men inte röra” med tanke på att jag precis köpt hus och robotgräsklippare. 
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! maj 30, 2016 - 10:49

så fina bilder

Svara
Anna Munkhammar maj 30, 2016 - 10:56

Det är Lisa Höök som fotat 🙂 Hon är superduktig! http://www.devote.se/lisahooks

Svara
Paulina Gunnardo maj 30, 2016 - 13:21

Va roligt att träffa dig och att hitta hit till din blogg! Fantastiska bilider du har, riktigt ögongodis med bilder från norr! Halva jag vill hänga här i Stockholm och halva jag vill upp till norr. Får nog bli en stuga uppåt landet i framtiden.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.