Så här har min dag i Stockholm sett ut. Det är verkligen köttfärssås och spaghetti i huvudet efter bloggkonferensen igår. Så mycket information och så många coola bloggare att prata med! Skönt med en chillarsöndag i solen med syrran Anki då.
 
 
 
 
 
Ett tips som jag brukar följa på alla mina resor (åtminstone i städer) är att promenera. Strunta i tunnelbanan och gå dit du ska istället. Jag lovar det är då man får syn på de fina sakerna. 
 
Anki visade mig först ett fint grönområde innan vi kom in till stan. 
 
 
 
Sedan jag flyttat hem till Boden har jag insett hur mycket mer intryck det är i en större stad. Ljud, dofter och något som rör sig överallt. Blir supertrött i huvudet när jag vant mig vid lugnet i Boden.
 
Ljudet dånar ut ur högtalare till och med på det mysigaste café och man får konstant höja rösten.
 
Lukterna kan ibland vara positiva. Typ nybakt bröd från fik eller god mat. Men det första jag slås av innan näsan vant sig är all cigarettrök och doften från alla människor. 
 
Efter ett tag vänjer sig hjärnan vid att koppla bort allt som rör sig omkring en men innan dess blir jag förvirrad. Trängsel, människor bakom, människor framför, cyklister som swichar förbi, bilar, skyltar, dörrar…
 
 
 
Samtidigt är det roligt att vara här på semester!
 
Spännande mat, arkitektur, shopping och 1000 valmöjligheter. Intressant också att tänka att typ hälften av er läsare bor här <3
 
Imorgon ska jag träffa La Linda och prata lite bloggbusiness och hur jag kan ta min blogg till en bättre nivå. Skönt att få bolla med någon som är expert och har samma intresse.
 
Är ju sjukt inspirerad att komma igång med att blogga varje dag precis som innan nu när jag flyttat in i huset. 
 
Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som mig <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.