Alltså nu händer SÅ mycket spännande och jag behöver den här kicken för att komma på banan med bloggen igen. 
 
 
Ni ska veta att jag absolut inte har bloggtorka eller är less. Tvärt om! Men jag har svårt att hinna med allt helt enkelt. 
 
Nästan varje dag kör jag grejer till mitt hus (kolla vilka fina blommor jag har i trädgården). Gör jag inte det går jag igenom lådor med gamla saker för att sortera bort det jag inte vill ha med i mitt nya liv. 
 
Patrik bor ju dessutom kvar med gubben i det gamla huset så varje dag åker jag dit för att ta hand om honom. Ta hand om katten alltså, inte gubben 😉
 
Nåväl tänker jag då, gott om tid att blogga efter det…? Njae, bor ju hos mamma och pappa och klart de (och jag med) vill umgås lite när alla mina måsten är avklarade. Efter det finns inte mycket tid kvar utan jag blir ju dödstrött!
 
För att inte tala om hur slut jag är i huvudet av att försöka bearbeta allt som hänt och förändrats i mitt liv.
 
Om en vecka flyttar jag in i mitt hus :-O
 
Tiden kommer att gå fort för på fredag reser jag till Stockholm för att gå på bloggkonferensen  BBCON. Blir nog bra för mig att komma bort lite och få en kick i bloggandet. 
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.