Här kommer lite bilder från mina promenad med Britt. Som jag ångrat att jag inte haft med den riktiga kameran utan bara mobilen. Så mycket som snurrar i huvudet men jag kämpar på och det är bara så att det kommer vara upp och ned nu en tid. Då är det skönt att få släppa taget en stund och bara ta sig ut.
 
 
 
Allt går så fort. Sommaren är här på dagen men på kvällen blir det svalt igen. 
 
Idag har jag kunnat köra det första flyttlasset till det nya huset. Jag flyttar egentligen inte in för än den 31a maj men redan nu har jag fått tillgång till en boda att ställa saker i <3 
 
Jag kan inte fatta att det är sant att det ska bli mitt hus. Jag kör förbi det minst en gång per dag och jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över det. Det är en stor dröm som går i uppfyllelse samtidigt som den gör det när livet har varit så omskakande.
 
Jag bloggar bara varannan dag nu för att komma i fas med allt men sen blir det minst varje som vanligt igen! 
 
 
Om ni saknar mig och vill se mer av hur det går med allt kan ni följa mig på snapchat för jag lägger upp mycket där. Sök på annamunkhammar
 
Kram och önskar er en fin långhelg  <3 /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Neapocalypse - en alternativ hästblogg maj 6, 2016 - 12:54

Åhhh nä vad kul att du ska flytta till ett nytt hus <3<3 Det är i Boden eller? 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.