I lördags var jag på BRP Tour på Tords Motorservice. WHOOOP!! Så jäkla kul men det hade så klart varit ännu roligare om jag hade kunnat få köra lite också. Men tror inte att BRP hade blivit så glada om jag gasat iväg med deras fina demomaskiner i gruset.
 
 
 
 
En av de stora attraktionerna var givetvis den nya ski-doo summit 850, även kallad “paddan” pga det nya lite mer satta chassit. Jag missade när de visade den både i Kåbdalis och på skotercrossen i Boden men jag ska då se till att provköra nästa säsong!
 
För min del och nivå är det lite overkill med en 850 kubik utan jag kör ju med 600 kubik idag och klarar mig mer än väl på det! Däremot kan jag ju inte neka till att padda-chassit tilltalar mig. Jämför jag med min summit tycker jag dock att knapparna visserligen kanske är mer praktiska men de ser lite plastigare ut och känns inte lika ombonade som på min. 
 
Men då ska ni ju veta att min skoter är “den finaste skotern i hela världen” så det kan vara aningen svårt att mäta sig med den. 
 
När jag testat skotern på riktigt kan jag så klart säga något mer vettigt än huruvida knapparna är fina eller inte!
 
 
Utöver att det är kul att stilla nyfikenheten på de nya maskinerna är det alltid trevligt att träffa människor med samma intresse. Tords bjöd på kaffe och kaka och sedan grillades det hamburgare förstås. Det är en väldigt familjär stämning där så jag blir alltid glad av att åka dit. 
 
Måste bara hitta på något billigare att köpa för det blir lite för dyrt med en ny skoter varje gång. Ett par nya glasögon kanske, eller en custom made ölback till grillkåtan vid mitt nya hus? Det tåls att tänkas på!
 
 
 
 
Sov Gott vänner!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.