Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
I fredags plåtade jag åt Duo Nöje på Bodensia för det var den sista kvällen med Vinyl DJ Anders Dahlquist innan han flyttar till Frankrike. Det var så mycket folk i farten att det blev kö och svårt att få in alla (!!) 
 

  
 
Jag tycker det är kul när det blir så mycket blandade åldrar ute som när Anders spelar sina vinylskivor. Det blir som en aldeles särskild stämning då! 
 
Mötte de här sköna brudarna som jag träffat på förr fast när Måns Zelmerlöv sjöng på Western Farm!
 
 
 
Även jag fastnade på bild faktiskt men såg ut som ett hollo och blundade, suck! Får bjuda på den 😉 Har ju pakat ned alla mina kläder när jag flyttade ut ur huset och de står längst in i garaget täckta av alla möbler mm så jag lånar friskt ur mammas garderob för tillfället. Är lite kul faktiskt. Tur att vi har nästan samma storlek!
 
Resten av alla bilder ligger ute på duonoje.se ! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.