Känns så konstigt att se alla mina saker packade i mamma och pappas garage. Det är så definitivt på något sätt. Först var det jobbigt att gå förbi alla grejer för att det dyker upp så mycket minnen men nu går det bättre.
 
 
Nu kan jag nämligen se fram emot att flytta in i ett eget hus i juni. Ja ni läste rätt, JAG HAR KÖPT ETT LITET HUS (!!)
Är så ofantligt lycklig över huset och att så många bitar faller på plats för mig nu mitt i all olycka. 
 
“Emotionell bergodalbana” är en sån klyscha men det räcker som inte ens till att beskriva den här veckan. Jag och min gubbe separerade i söndags,  på tisdag var jag på husvisning och la bud och på torsdag skrev jag kontraktet. 
Mitt i allt det har jag tömt ut mina saker från det hem som jag delat med min sambo i över två års tid. Klart det är jättetungt. 
Tänk då att mitt lilla drömhus skulle komma komma ut på Hemnet 3 dagar före att vår relation kraschade. Vad är oddsen för det? Allt det här har fått mig att tro ännu mer på ödet. 
 
Ta hand om er och kom ihåg att hur mörkt allt än verkar kommer ljuset att tränga igenom tillslut <3 /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Jessica april 16, 2016 - 14:47

Måste få se bilder på huset ?

Svara
Anna Munkhammar april 24, 2016 - 23:08

Finns några men ska lägga upp mer när jag fått nycklarna 🙂

Svara
Anna, Travel on Cloud april 22, 2016 - 07:22

Hittade hit via våra gemensamma bloggvänner Katta och Eva. Ja, tänk hur livet tar sig oväntade och nya stigar. Förstår att det är minst sagt omvälvande. Men så roligt med huset! Önskar dig stort lycka till med det – och även resten av ditt "nya" liv förstås.

Svara
Anna Munkhammar april 24, 2016 - 23:09

Ja vad roligt! jo det gör ju det verkligen. Men det verkar liksom finnas någon sorts plan för mig ändå. tack för lyckönskningarna! !

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.