Swedish Blogposts

Nu är det slut

Allt är upp och ned i mitt liv just nu. Å ena sidan har jag haft en underbart rolig helg i fjällen och å andra sidan separerar jag och min sambo. 
 
 
Ena stunden är jag glad och letar efter ett eget hus att börja om på nytt i och nästa är jag ledsen och det gör ont i själen för att allt inte blev som jag tänkt mig. Klart att jag hade förhoppningar om att det inte skulle sluta så här men det går inte alltid att styra hur det ska gå med allt. 
 
Snart är det mesta tömt ur huset och står paketerat i sopsäckar och kartonger på garagegolvet hos mamma och pappa. Åter igen sover jag i mitt gamla flickrum och drömmer om att bygga upp ett eget hem. 
 
Det är tungt men jag vet att det går lättare ju längre tid som går och såren får läka ihop ifred.
 
Ta hand om er <3 /Anna Munkhammar

4 thoughts on “Nu är det slut

  1. Så tråkigt att höra.. Hoppas det känns bättre snart! Kram!

    1. Tack Jennifer! ! ja det har varit tungt och jobbigt men då kan det ju å andra sidan bara bli bättre också <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.