Det här inlägget är ett samarbete med Företagarna i Boden
 
Företagarna i Boden anlitade mig för att plåta igår när handbollstjejernas inträde i elitserien skulle firas. Heeelt crazy vad mycket folk som vallfärdat till medborgarplatsen för att gratta favoritlaget! 
 
 
Unnar dem verkligen allt jubel för det är så häftigt att de lyckats och hur de fått med hela stan att engagera sig. Jag kan tala om att det inte är ofta som man ser så här mycket människor i lilla Boden… 
 
 
 
 
 
Jag hade det väldigt förspänt i mitt plåtande för det är inte varje dag som man har hjälp av en assistent! Mayar fick låna min andra kamera och sköta filmandet så nu har jag material till ett Youtube-klipp också <3  
 
 
 
 

Tårta till alla i Enter Galleria!

 
 
Efter en stund tågade alla gemensamt till Enter Galleria där Opalen bjöd på gratis tårta. Tror ni det var rusch efter tårtbitar? De hade bakat flera tårtor men jag tror faktiskt att de fick akut-baka några till för att det skulle räcka. Undrar om det någonsin varit så fullt i gallerian?
 
Undertiden som man mumsade i sig tårta fanns det möjlighet att mingla med handbollsspelarna och Mayar lyckades till och med få sig en autograf.
 
 
 
 
Resten av alla bilder som jag tagit hittar ni på Företagarnas Facebooksida! Det är en hel del, 40 stycken så missa inte det (!!)
 
Åter igen ett stort grattis till vårt elitserielag <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Jasmine april 6, 2016 - 22:12

(Sent) Svar: Paperblanks har anteckningsböcker med både linjerade eller blanka ark. Jag vill liksom du skriva på blanka ark och blir alltid lika glad när jag hittar en anteckningsbok i vacker design som erbjuder möjligheten att utan tvivel kunna kladda fritt på sidan. Hoppas att också du hittar en vacker bok att skapa i.
Kram

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.