Hallå ni som har koll på min youtubekanal har kanske sett att jag laddat upp ett klipp från när jag testade ostron i Kåbdalis?? Men alltså visste inte då att de lever när man öppnar skalet. Får dåligt samvete nu 🙁 🙁 🙁
  
 
Ni får kolla i klippet längst ned i inlägget för att se min reaktion på smaken av denna delikatess…
 
Riktigt kul med snöbar när det var så pass fint väder! Hamburgare i all ära men tycker det är ett bra initiativ att servera annat också. Inte varje dag som man får möjlighet att äta färska musslor, ostron och champagne i slalombacken!
 
 
 
 
 
 
Även om inte ostronen blev en storfavorit är jag glad att jag fick chans att prova på det!
 
Så trist när syrran Anki åkt hem men jag ska se till att åka till Stockholm och hälsa på jag med. Birger man från att hon rest tillbaka är det “äntligen måndag”! Och nej jag har inga problem att säga det för jag åker till Kvikkjokk på tisdag!! Skoter i fjällen nästan en hel vecka, BAAAAAAAP  B-) /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.