Dt här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
Vilken fin kväll det blev igår när jag vimmelfotade på Allstar åt Duo Nöje <3
 
 
Träffade många bekanta ansikten och det blir så trevligt då. Dessutom var det handbolls-fest i luften. Går ju så sjukt bra för Bodens Handbollslag och jag som aldrig ens brytt mig om handboll börjar till och med bli intresserad! 
 
 
 
 
 
Lovade att ge en kille, som om jag inte minns helt fel hette Anders, cred för den här bilden…
 
 
…Han var väldigt nöjd och jag måste säga att jag fick tillfälle att känna mig som en akrobat.
 
Lite smågalen men körde tillbaka till Kåbdalis när jag vimmelfotat färdigt (!?). För er som inte har koll på geografin här är det ca 13 mil… Jobbigt då men värt nu när jag fått ännu en fin slalomdag med syrran. Det kommer en vlogg om det!
 
Tack alla glada som gjorde min natt <3 Resten av bilderna hittar ni på duonoje.se! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.