För någon vecka sedan var jag och Ida bjudna till Raubtiers turné. Jag har redan skrivit om Skeleton Births spelning men måste ju visa mer bilder från Raubtier också!
 
 
 
Jag måste säga det att jag tycker Raubtier är sjukt mycket bättre live än på plattorna! Det är ett helt annat djup när man har dem framför sig och Hulkoffs charmiga dialekt blir mer framträdande. Dessutom är de väldigt showiga och roliga att titta på.
 
Om jag får generalisera lite så är hårdrockare faktiskt den publik som ofta är mer hänsynsfull än andra. Inga problem att kryssa sig fram och fotografera utan tvärtom är många väldigt hjälpsamma istället <3 <3 <3
 
 
 
Som ni ser var det riktigt bra drag trots att det var på en aldeles vanlig torsdag. Kände inte alls igen mig i Duo Nöjes recension som jag tyckte kändes mer som någon som bara försökte göra sig svår (förlåt för kängan).
 
Känner ett behov av att bland annat försvara vakterna också som målades ut som stela. Just den här kvällen hade jag väldigt kul och busade med vakterna. Vi skojade om stämplarna och jag fick flera stycken. Samtidigt är de ju där för att hålla koll och vara uppmärksamma så att de kan ingripa snabbt om något händer. Så ja det är väl deras jobb att vara lite stela och fokuserade ibland?
 
 
 
 
Åter igen tack för en förgyld torsdagskväll! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.