Hej vänner. Det är för mycket på gång att jag inte får ordning på allt i huvudet. Det planeras ny skotertur till fjällen, slalomåkning med syrran, Stockholmsresa till Better Bloggers bloggkonferens och mycket mer. 
 
 
 
Igår glömde bort att jag körde med skotern på stor-braka-släpet bakom bilen när jag skulle genom MAX drive in så blev ju världens cirkus innan jag tog mig igenom. Åtminstone tre personer idag har påpekat att de såg mig i drive-inen med det enorma släpet… Typiskt att man aldrig kan vara diskret!!
 
Tillslut blev jag så matt att jag stängde in mig i mormorsrummet och försökte lära mig min nya kamera inför fjällenresan för jag vill så gärna spela in videoklipp till youtube!
 
Jag har höga förväntningar på det här och tror att det kommer bli svinkul! Måste bara hoppa ut i det okända och GÖRA. Har jag roligt kommer det att synas och det är trots allt det viktigaste.
 
 
Ibland får jag frågan hur jag hinner med allt. Och ja, jag försöker verkligen använda min tid på ett “effektivt” sätt. Beroende på hur man ser det… Frågar man min gubbe får man nog svaret att jag är extremt omständig. Hur som helst ja det är jag för jag har svårt att sortera tankar och ideér och kan vara väldigt disträ. Dock kan jag säga att jag använder all vaken tid “maximalt”.
 
Om det är bra eller inte vet jag inte men jag ser tex. aldrig på TV. Vi har inte ens TV (!) Jag blir stressad av det för det känns bara som att jag kunde göra något bättre av tiden. Lyssnar på nyheterna på radion för kan ju ändå inte göra annat när jag kör bil.
 
Läser heller aldrig skönlitterära böcker utan då ska det vara faktaböcker så att det finns ett syfte som att jag typ kan lära mig något. Jag kan inte rita för ritandets skull eller fota för fotandets skull utan jag måste ha ett mål. Därför är det så bra med bloggen för den ger mig ett konstant spark i baken att plåta och det är ju så kul!
 
På min vakna tid träffar jag vänner, eller så arbetar jag med något bloggrelaterat. 
 
Ibland undrar jag om det är sunt och normalt att fungera så och jag vet inte? /Anna Munkhammar
 
 
/ Sidenskjorta – Crocus / Jeans – Dr. Denim / Fårskinnstofflor – okänt (mormors gamla) / Keps – okänt (secondhand)  / Halsband – okänt (secondhand) /

Du kanske tycker om

6 kommentarer

therese mars 31, 2016 - 19:39

Oh, just nu slappnar vi av jättemycket kvällstid vid TV:n, sen är det kanske som du säger att man skulle kunna lägga tiden på annat… men vi liksom "umgås" ju på det sättet… aaah, en tankeställare!

Svara
Anonym mars 31, 2016 - 20:59

Kul att du ska på BBCON det ska jag med!! yay!!

Svara
Anna Munkhammar mars 31, 2016 - 23:37

Ja vad kul. alltså jag är helt i extas över det. ska bli så kul!!!

Svara
Kattas Betraktelser mars 31, 2016 - 23:00

Jag fick lite ont i magen då jag led med dig och storsläpet,,, mmm

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.