Jag måste bara ge er ett kollektivt tack för alla kommentarer som haglat in i helgen. Jag blir så glad och ni är så jäkla gulliga!!
 
 
 
Tidigare har det mest varit Bodensare som läst här på bloggen men nu är det väldigt blandat var alla kommer ifrån och det är så kul! 
 
Jag är gärna med och exporterar mer Norrlandsinfluenser till Södra Sverige ;-D
 
 
 
 
Sen vill jag att ni ska veta att jag alltid brukar gå in och kolla och kommentera på era bloggar också (ni som har det). Men jag har ju varit ute på vischan med begränsat internet i helgen så har varit tvungen att vänta tills jag kommit hem. 
 
Känner mig superpepp inför lördagen nu då jag ska ut och vimmla igen. Stor Kram! /Anna Munkhammar
 
 
/ Blus – Åhléns / Halsband – Thomas Sabo / Armbandsur – Casio /
 

Du kanske tycker om

8 kommentarer

Anonym mars 28, 2016 - 19:30

Visst är det kul att kunna se var folket kommer i från. Min blogg har haft besökare ända från USA. Men det beror nog mest på mitt instagramkonto där jag dels skriver på engelska och har många utrikesföljare.

Svara
Anna Munkhammar mars 31, 2016 - 08:16

Jag har också mycket från USA och Finland. Finland känns ju inte så konstigt men USA? kanske är svenskar som bor där eller vad tror du? 🙂

Svara
Anonym mars 28, 2016 - 19:47

Sjukt snygg klocka du har! Ser det ut som iafl, haha. Hoppas att du får en bra kväll hälsar jag ända från Malmö i söder 😉

Svara
Anna Munkhammar mars 31, 2016 - 08:15

Tack. Det är pappas gamla. Han tappade den ute när han jagade älg och sen hittade de den i skogen året efter. Hur höga är oddsen för det!? Då hade han redan köpt en ny så jag fick den. vad kul med Malmö!

Svara
Anonym mars 28, 2016 - 20:32

Riktigt snygg blus! 🙂

Svara
Evahle - en blogg om psykisk hälsa mars 28, 2016 - 23:21

Så härligt med kommentarer! 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.