I lördags var det ett jordskalv i Boden men jag var som bekant i Årrenjarka då så kände inte av det alls. Var däremot många som hörde av sig om det till mig. Jag har fått se bilder på väggar som spruckit mm.
 
 
Tydligen har det inte varit ett så pass kraftigt jordskalv i Sverige på 100 år och ändå valde TV4 att inte rapportera om det. 
 
Hade det skett längre söderut hade de förmodligen haft extrainsatta sändningar med diverse experter och ditten datten. Fast nu var det ju bara i “Norrland” som det hände och då finns det väl annat som är viktigare. Typ en tussilago som skymtats i Stockholm eller så?
 
Om man ska se något positivt med den kassa rapporteringen så är jag ändå glad över att så pass många gjort uppror mot det på sociala medier. Känns härligt att det äntligen börjar hända någonting. Att vi säger ifrån där det märks och inte bara knyter näven i fickan!
 
Jag känner mig hoppfull. Föresten har det ju varit så soligt och fint så kan man vara annat än glad? Sov gott! /Anna Munkhammar 
 
 
/ Gummistövlar – Nokia (vintage) / Oversize Kofta – Hemmastickad / Byxor – Zitz /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.