Här kommer en tillbakablick på söndagens härliga skotertur. Hade lånat ut min hjälm till Jenny som skulle ta skoterkörkortet och tog en gammal till mig själv. 
 
 
Tydligen täcker inte den gamla hjälmen munnen och då blev jag ju retad för att jag åker runt med munnen öppen. Men kan inte låta bli att köra runt med ett stort smil för det är så kul!
 
Till och med en kollega hade sett mig svischa förbi och påpekade min glada mun dagen efter 😀
 
 
 
 
Jag är själv ganska dålig på att hitta även om det blivit bättre men som tur är har Lina stenkoll. Hon har alltid lite utbildning för mig om var vi håller hus och vad som kan vara bra att tänka på.
 
På torsdag är vi ett hyfsat stort gäng med tjejer som reser till fjällen med skotrarna och då känns det tryggt med några mer erfarna åkare i gruppen. Bara det där med att planera hur man på bästa sätt får med skotrarna på släpet verkar nog så gormigt. 
 
 
 
Jag var faktiskt ute ända tills det började bli mörkare ute för jag kände mig inte helt färdig med att köra fast jag snart var hemma på gården. Det är så vackra dagar nu och dessutom värmer solen. Jag hoppas att det blir soliga dagar i fjällen i helgen. Vill fota mäktiga fjällvyer även om skogen här mot kusten inte är fy skam den heller! <3
 
 
 
Någon kommer att ha järnkoll på väderleksrapporterna i veckan… /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.